פסטה בחמאה וגבינה בולגרית – טעימה וקלה להכנה | השף הלבן

פסטה בחמאה וגבינה בולגרית

מנת פסטה טעימה וקלה מאוד להכנה, הדורשת כמה דקות עבודה בלבד

מאת: שולי עמרם
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה בחמאה וגבינה בולגרית

המרכיבים ל5-7 מנות:

  • חבילת פסטה
  • 50 גרם חמאה מלוחה
  • חצי קוביית גבינה בולגרית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים בסיר גדול 15 כוסות מים.כשהמים רותחים ממליחים מעט ומכניסים לתוך הסיראת חבילת הפסטה.מבשלים לאחר הרתיחה עוד כ-6-7 דקות עד שהפסטהבשלה אך לא רכה מדי.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 02.

    מסננים את הפסטה ולא שוטפים,מעבירים את הפסטה לקערת הגשה גדולה.

  • 03.

    חותכים את החמאה לקוביות קטנות מכניסים לפסטה ומערבבים היטב. מרסקים מעט אתהגבינה הבולגרית בעזרת מזלג, מוסיפים לקערת הפסטה ומערבבים היטב.

  • 04.

    מוסיפים מלח לפי הטעם.

הכנת? כאן מדרגים
(91)