מתכון פטוצ'יני ברוטב אלפרדו פטריות | השף הלבן

פטוצ'יני ברוטב אלפרדו פטריות

מתכון פשוט וקל להכנה של פסטה פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות. לא צריך לעבוד קשה כדי להגיש ארוחה מרשימה, טעימה ומשביעה

מאת: קארין ברלינר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטוצ'יני ברוטב אלפרדו פטריות

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 1 חבילת פטוצ'יני/ספגטי או כל פסטה בדוגמה בה מעוניינים
  • חמאה (לא חובה)
  • 1 בצל
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות או קופסת שימורים קטנה של פטריות שמפיניון חתיכות
  • 1/3 כוס יין לבן
  • 2 שמנת לבישול של שף לבן
  • תיבולית בזיליקום
  • תיבולית פטריות
  • גבינה צהובה מפוררת של תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה שנבחרה לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    קוצצים דק את הבצל, מחממים חתיכת חמאה במחבת (ניתן להשתמש בשמן, לחילופין) ומוסיפים את הבצל. מכסים ומערבבים מדי פעם עד שהבצל מאודה (כלומר שקוף, לא צהוב).

  • 03.

    מוסיפים את הפטריות (במידה ומשתמשים בפטריות טריות שלמות, יש לחתוך אותן קודם לכן) וממשיכים לבשל עם מכסה עוד מספר דקות.לאחר מכן מוסיפים את היין, מערבבים את הכל, מכסים שוב ומחכים עד שתהיה רתיחה עדינה של היין.בשלב זה מוסיפים את השמנת והתיבוליות, מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מורידים את המכסה ומבשלים מעט ללא מכסה כדי לתת לנוזלים להתאדות. לאחר מכן מוסיפים מעט גבינה צהובה מפוררת, מערבבים כל הזמן עד שהגבינה נמסה וסוגרים מיד את האש.

  • 05.

    מגישים את הפסטה עם הרוטב מעליה. ניתן להוסיף מעל הפסטה 3-1 עלי בזיליקום שלמים או קצוצים לקישוט.

הכנת? כאן מדרגים
(330)