מתכון ספגטי מוקרם | השף הלבן

ספגטי מוקרם

ספגטי מוקרם, מתכון שישאיר לכם טעם של עוד

מאת: הילה מועלם
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי מוקרם

המרכיבים ל4:

  • חבילת פסטה מקרוני
  • חבילה וחצי של שמנת לאפיה
  • פטריות חיות+ פטריות של קופסאת שימורים
  • בצל אחד
  • תבלין לאפית מרק פטריות ומרק בצל
  • גבינה צהובה
  • 2 סירים (אחד לפסטה ואחד לרוטב)

הוראות הכנה:

  • 01.

    1) ממלאים סיר במים ומכניסית את הפסטה עד שהיא מוכנה .

  • 02.

    2) חותכים את הבצל ואת הפטריות מכניסים את הבצל לשיר עם שמן עד שהבצל זוהר ומכניסית את הפטריות .

  • 03.

    3) מוסיפים לסיר עם הבצל והפטריות את השמנת ומוסיפים את האבקות מרק ממתינים מספר דקות והרוטב מוכן.

  • 04.

    4) מוסיפים לסיר עם הפסטה את הרוטב מערביבים בעדינות ומעבירים למגש.

  • 05.

    5) מגרדים גבינה צהובה ומוסיפים מעל הפסטה מכניסים לתנור לגריל חום של 180 מעלות עד שהלמעלה מתחיל להזהיב מוציאים ובתאבון.

הכנת? כאן מדרגים
(316)