ספגטי מוקרם
ספגטי מוקרם, מתכון שישאיר לכם טעם של עוד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
- חבילת פסטה מקרוני
- חבילה וחצי של שמנת לאפיה
- פטריות חיות+ פטריות של קופסאת שימורים
- בצל אחד
- תבלין לאפית מרק פטריות ומרק בצל
- גבינה צהובה
- 2 סירים (אחד לפסטה ואחד לרוטב)
הוראות הכנה:
-
01.
1) ממלאים סיר במים ומכניסית את הפסטה עד שהיא מוכנה .
-
02.
2) חותכים את הבצל ואת הפטריות מכניסים את הבצל לשיר עם שמן עד שהבצל זוהר ומכניסית את הפטריות .
-
03.
3) מוסיפים לסיר עם הבצל והפטריות את השמנת ומוסיפים את האבקות מרק ממתינים מספר דקות והרוטב מוכן.
-
04.
4) מוסיפים לסיר עם הפסטה את הרוטב מערביבים בעדינות ומעבירים למגש.
-
05.
5) מגרדים גבינה צהובה ומוסיפים מעל הפסטה מכניסים לתנור לגריל חום של 180 מעלות עד שהלמעלה מתחיל להזהיב מוציאים ובתאבון.
הכנת? כאן מדרגים