ספגטי ברוטב עגבניות עם פתיתי גזר
הרוטב האדום של הספגטי מקבל כאן שידרוג בריא ומתקתק של גזר. הזדמנות מעולה להעשיר את תפריט הילדים בירקות בלי שידעו
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם
המרכיבים ל 5:
- 1 חבילת ספגטי
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 בצל, קצוץ דק
- 1/2 שקית (400 גרם) פתיתי גזר "סנפרוסט"
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית מלח
- 1/2 כף אורגנו
- 2 כוסות עגבניות מרוסקות
- 1 כף רסק עגבניות
- 1/2 כוס מים
- 1 כפית שום גבישי
- לזרייה מעל: פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומסננים מנוזלים.
-
02.
מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים מעט את הבצל הקצוץ ופתיתי הגזר, תוך כדי ערבוב כ-4 דקות מוסיפים את הפפריקה, השום הגבישי המלח והאורגנו.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים מים.
-
04.
מבשלים על אש נמוכה כ-7 דקות בכיסוי חלקי.
טיימר מופעל
-
05.
מגישים את הרוטב על קערת ספגטי.
הכנת? כאן מדרגים