מתכון לניוקי פסטו ומוצרלה בתנור - השף הלבן

מתכון לניוקי פסטו ומוצרלה בתנור

כשרוצים ביס מאיטליה, לא חייבים לעבוד קשה. אפשר לקחת מרכיבים טובים, להכניס לתנור וליהנות מארוחה מושקעת אך מהירה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לניוקי פסטו ומוצרלה בתנור

המרכיבים ל 3 מנות:

מרכיבים:
  • 1 חבילת ניוקי מוכן (500 גרם)
  • חבילת שמנת מתוקה השף הלבן (250 מ״ל)
  • 1/2 סלסלת עגבניות שרי חצויות
  • 3 כפות ממרח פסטו
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 כפית סוכר
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות

  • 02.

    מניחים בכלי אפיה את הניוקי, שמנת מתוקה, עגבניות השרי, פסטו, שום כטוש, סוכר, מלח ופלפל

  • 03.

    מוסיפים כוס מים ומערבבים היטב

  • 04.

    מכניסים לתנור ל-20 דק, חשוב במהלך האפייה לערבב מידי פעם את הניוקי בכדי ליצור אפיה אחידה.

  • 05.

    מפזרים מוצרלה מגורדת של השף הלבן ומכניסים לתנור במצב חום עליון עד שהמוצרלה מזהיבה ומקרימה.

  • 06.

    מגישים חם, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.