טליאטלה עם עגבניות וריחן
פסטה עם עגבניות וריחן
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 500 גרם טליאטלה או ספגטי
- 2 כפות שמן זית
- 1 קופסה עגבניות שלמות משומרות
- מלח
- 8 עלי ריחן
- 60 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת טרי
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את השמן, מוסיפים את העגבניות עם הנוזלים ומועכים אותן בתוך הסיר בעזרת מכשיר או מזלג. 2 .מבשלים 5 או 10 דקות לא יותר כדי לשמור על גוון האדום הבוהק של הרוטב.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ואת עלי הריחן בשלמותם בוחשים היטב.
-
03.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות העטיפה- נזהרים מבישול יתר.
-
04.
מנקזים את הפסטה המוכנה דרך מסננת, מוסיפים את הרוטב, מפזרים מעל מעט פרמזן מערבבים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים