- 200 גר’ איטריות רחבות
- 1 כפית אורגנו
- פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
- 2 גביעי קוטג’
- 2 ביצים
- מלח, פלפל
- 200 גר’ גבינה צהובה מגוררת
- קופסת רסק עגבניות
הוראות הכנה:
-
01.
להמיס את רסק העגבניות עם מעט מים על הגז בתוספת כפית אורגנו, ולשים בצד.
-
02.
לבשל איטריות במי מלח לסנן ולשטוף.
-
03.
לערבב גבינת קוטג’, ביצים, פטרוזיליה, לתבל במלח ופלפל.
-
04.
בתבנית אפיה משומנת (25X20) לערוך מיצית מהאיטריות, מעליה חצי תערובת גבינה ולצקת חצי כמות מהרוטב עגבניות, לחזור על הפעולה.
-
05.
לקשט בגבינה הצהובה המגוררת.
-
06.
לאפות כחצי שעה בתנור מחומם מראש בחום בינוני.
הכנת? כאן מדרגים