לזניה חלבית עם אטריות – טעימה וממכרת | השף הלבן

לזניה חלבית עם אטריות

 

מאת: שושי
לזניה חלבית עם אטריות
  • 200 גר’ איטריות רחבות
  • 1 כפית אורגנו
  • פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
  • 2 גביעי קוטג’
  • 2 ביצים
  • מלח, פלפל
  • 200 גר’ גבינה צהובה מגוררת
  • קופסת רסק עגבניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    להמיס את רסק העגבניות עם מעט מים על הגז בתוספת כפית אורגנו, ולשים בצד.

  • 02.

    לבשל איטריות במי מלח לסנן ולשטוף.

  • 03.

    לערבב גבינת קוטג’, ביצים, פטרוזיליה, לתבל במלח ופלפל.

  • 04.

    בתבנית אפיה משומנת (25X20) לערוך מיצית מהאיטריות, מעליה חצי תערובת גבינה ולצקת חצי כמות מהרוטב עגבניות, לחזור על הפעולה.

  • 05.

    לקשט בגבינה הצהובה המגוררת.

  • 06.

    לאפות כחצי שעה בתנור מחומם מראש בחום בינוני.

הכנת? כאן מדרגים
(303)