לזניה חלבית עם אטריות – טעימה וממכרת | השף הלבן

לזניה חלבית עם אטריות

 

מאת: שושי
לזניה חלבית עם אטריות
  • 200 גר’ איטריות רחבות
  • 1 כפית אורגנו
  • פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
  • 2 גביעי קוטג’
  • 2 ביצים
  • מלח, פלפל
  • 200 גר’ גבינה צהובה מגוררת
  • קופסת רסק עגבניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    להמיס את רסק העגבניות עם מעט מים על הגז בתוספת כפית אורגנו, ולשים בצד.

  • 02.

    לבשל איטריות במי מלח לסנן ולשטוף.

  • 03.

    לערבב גבינת קוטג’, ביצים, פטרוזיליה, לתבל במלח ופלפל.

  • 04.

    בתבנית אפיה משומנת (25X20) לערוך מיצית מהאיטריות, מעליה חצי תערובת גבינה ולצקת חצי כמות מהרוטב עגבניות, לחזור על הפעולה.

  • 05.

    לקשט בגבינה הצהובה המגוררת.

  • 06.

    לאפות כחצי שעה בתנור מחומם מראש בחום בינוני.

הכנת? כאן מדרגים
(303)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.