מתכון פריטטה ירקות וגבינות | השף הלבן

פריטטה ירקות וגבינות

מנה מושקעת וטעימה

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
פריטטה ירקות וגבינות

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 30 גרם חמאת תנובה
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ דק מאוד
  • 1 כרישה קצוצה דק ( רק החלק הלבן )
  • 1 פלפל אדום קצוץ
  • 1 פלפל צהוב קצוץ
  • 200 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
  • 1/2 כוס עירית קצוצה
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 150 גרם קשקבל קולקשן מגוררת
  • 200 גרם פטה פיראוס חתוכה לקוביות קטנות
  • 3 כפות פירורי לחם
  • מלח, פלפל שחור
  • 5 ביצים
  • שמן זית לטיגון הפריטטה

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים במחבת חמאה ושמן מוסיפים בצל, כרישה, פלפלים ופטריות ומטגנים עד להזהבה קלה, מעבירים לקערה. מוסיפים עירית, פטרוזיליה ופירורי לחם מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הביצים ומערבבים.

  • 02.

    מדליקים את התנור למצב של גריל, מחממים במחבת שאפשר להכניס לתנור שמן זית, יוצקים למחבת את בלילת הירקות ומטגנים על להבה בינונית 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מעבירים את המחבת לתנור אופים עוד 4 דקות עד שהפריטטה מזהיבה.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 04.

    מוציאים מהתנור מעבירים סכין בין הפריטטה לדופן המחבת, הופכים כמו עוגה על צלחת הגשה, פורסים למנות ומגישים עם סלט ירוק וריוויון.

הכנת? כאן מדרגים
(586)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.