פלאפל ברוקולי
פלאפל ברוקולי? יש דבר כזה והוא מושלם
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: דפנה מיכאל
המרכיבים ל 4-5 מנות:
- 300 גר' חומוס הדס (הקטן) מושרה
- 2 בצלים
- 6 שיני שום גדולות
- חצי חפיסה פטרוזיליה
- 3/4 כף מלח
- כף כמון
- כפית פלפל שחור
- חצי כפית או יותר שבבי צ'ילי חריף
- 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
- 3-5 כפות פירורי לחם
- 300 גר' פתיתי ברוקולי סנפרוסט
הוראות הכנה:
-
01.
משרים את החומוס 24-36 שעות במים (אפשר במקרר)- אידיאלי להשרות כ- 36 שעות.
-
02.
מחליפים את המים כמה פעמים במהלך ההשרייה. מסננים היטב.
-
03.
מעבירים למעבד מזון את החומוס,בצל,שום,פטרוזיליה ולחם.
-
04.
טוחנים לתערובת אחידה וחלקה.
-
05.
משלבים את התבלינים .
-
06.
מוסיפים גם את פתיתי הברוקולי ופירורי הלחם.
-
07.
מערבבים היטב לתערובת אחידה, אם נראית רטובה ניתן להוסיף
-
08.
מעט פירורי לחם.
-
09.
מחממים סיר קטן עם שמן עמוק.
-
10.
מטגנים עד להזהבה יפה.
-
11.
מכינים את כל התוספות שלכם לפאלפל- טחינה , סלט וכל מה שאוהבים
הכנת? כאן מדרגים