מתכון מאפה עלי סיגר במילוי גבינה וצימוקים | השף הלבן

מאפה עלי סיגר במילוי גבינה וצימוקים

אביגיל משתפת אותנו במתכון למאפה גבינות מתוק ונפלא

מאת: אביגייל כהן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפה עלי סיגר במילוי גבינה וצימוקים

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 1 חבילה עלי סיגר שהופשרו במקרר
  • 1 חבילה גבינת כנען
  • 4 כפות סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • חופן צימוקים או חמוציות לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות. לאחר מכן, שמים בקערה את הגבינה ומוסיפים את כל שאר המצרכים. מערבבים היטב.

  • 02.

    לוקחים עלה סיגר וחוצים אותו לחצי. מניחים על משטח העבודה כשהצד העגול מופנה אלינו והצד הישר,זה שחתכנו רחוק מאיתנו.

  • 03.

    מניחים מהמלית מעט על הצד העגול ומגלגלים בעדינות לסיגר הדוק.

  • 04.

    מניחים את הסיגרים בתבנית עם נייר אפיה. להכנת מאפה שבלולים מגלגלים כל סיגר בעדינות לשבלול ומניחים בתבנית מוארכת או עגולה בצורה צפופה אחד ליד השני.

  • 05.

    מערבבים בכוס 2 כפות שמן עם 2 כפות דבש ומורחים על הסיגרים או על המאפה.

  • 06.

    אופים בחום של 180 מעלות במשך 30-40 דקות עד שהסיגרים מזהיבים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 07.

    מוציאים מהתנור, מקררים, בוזקים אבקת סוכר ואפשר גם לקשט במעט שוקולד מריר מומס.

הכנת? כאן מדרגים
(60)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.