מתכון לביבות תפו"א | השף הלבן

לביבות תפו"א

לביבות תפ"א מטוגנות, מתכון פשוט ומהיר להכנה לאחד המאכלים המסורתיים של חג החנוכה

מאת: שולמית זרקא
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפו

המרכיבים ל10 לביבות:

  • 4-5 תפו"א
  • 1 בצל
  • פטרוזיליה
  • כורכום
  • 2 ביצים
  • קמח או פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים בפומפיה תפו"א והבצל, חותכים את הפטרוזליה ומוסיפים לתערובת. מוסיפים תבלינים, קמח או פירורי לחם.

  • 02.

    שוברים את הביצים לתוך התערובת ומערבבים.

  • 03.

    מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים ומניחים על צלחת עם נייר סופג להורדת עודפי שמן.

הכנת? כאן מדרגים
(68)