לביבות תפוחי אדמה ותירס
הגולשת שושי אקרשטיין משתפת אותנו במתכון ללביבות החנוכה שנחטפות ממנה ברגע
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים להמון:
- תפוחי אדמה
- שימורי תירס
- מלח
- פלפל שחור
- 5 ביצים
הוראות הכנה:
-
01.
מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים בפומפיה או במקצץ ירקות לפסים דקיקים ביותר.
-
02.
מוסיפים את שימורי התירס ללא הנוזלים.
-
03.
מוסיפים ביצים לפי הצורך (זאת אומרת לפי כמות תפוחי האדמה והתירס).
-
04.
מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים הכל לעיסה.
-
05.
מטגנים במעט שמן משני הצדדים עד להזהבה.
הכנת? כאן מדרגים