מתכון לביבות תפוחי אדמה ותירס | השף הלבן

לביבות תפוחי אדמה ותירס

הגולשת שושי אקרשטיין משתפת אותנו במתכון ללביבות החנוכה שנחטפות ממנה ברגע

מאת: שושי אקשטיין
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תפוחי אדמה ותירס

המרכיבים להמון:

  • תפוחי אדמה
  • שימורי תירס
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 5 ביצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים בפומפיה או במקצץ ירקות לפסים דקיקים ביותר.

  • 02.

    מוסיפים את שימורי התירס ללא הנוזלים.

  • 03.

    מוסיפים ביצים לפי הצורך (זאת אומרת לפי כמות תפוחי האדמה והתירס).

  • 04.

    מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים הכל לעיסה.

  • 05.

    מטגנים במעט שמן משני הצדדים עד להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(118)