המרכיבים ל 12 מנות:
- 1 שקית (800 גרם) גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט"
- 4 ביצים
- 6-5 כפות קמח
- 1 גביע שמנת חמוצה "של פעם" של תנובה
- 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- שמן קנולה לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
אלה שלבי המתכון:
-
02.
מכניסים את התירס לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות, מביאים שוב לרתיחה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-8 דקות. מסננים ומצננים.
טיימר מופעל
-
03.
מעבירים את גרעיני התירס לקערה, מוסיפים ביצים, קמח, שמנת, גבינה ותבלינים ומערבבים היטב.
-
04.
מחממים מעט שמן במחבת ויוצקים לביבות בעזרת כף.
-
05.
מטגנים עד להזהבה, מוציאים ומספיגים את עודפי השמן במגבת נייר. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה.הנה עוד גירסא למתכון
הכנת? כאן מדרגים