מתכון ללביבות תירס זהובות ויפהפיות | השף הלבן

לביבות תירס

לביבות תירס

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תירס

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 1 שקית (800 גרם) גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט"
  • 4 ביצים
  • 6-5 כפות קמח
  • 1 גביע שמנת חמוצה "של פעם" של תנובה
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן קנולה לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    אלה שלבי המתכון:

  • 02.

    מכניסים את התירס לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות, מביאים שוב לרתיחה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-8 דקות. מסננים ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 03.

    מעבירים את גרעיני התירס לקערה, מוסיפים ביצים, קמח, שמנת, גבינה ותבלינים ומערבבים היטב.

  • 04.

    מחממים מעט שמן במחבת ויוצקים לביבות בעזרת כף.

  • 05.

    מטגנים עד להזהבה, מוציאים ומספיגים את עודפי השמן במגבת נייר. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה.הנה עוד גירסא למתכון

הכנת? כאן מדרגים
(55)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.