לביבות קלאסיות משודרגות - השף הלבן

לביבות קלאסיות משודרגות

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות קלאסיות משודרגות

המרכיבים ל 20-15 לביבות בינוניות:

מרכיבים:
  • 4 תפוחי אדמה גדולים מקולפים
  • 1 בצל בינוני מגורר וסחוט
  • 2 גזרים מגוררים
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9%/5% תנובה
  • 1 חבילה (200 גרם) פתיתי עמק
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • שמן קנולה לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגררים את תפוחי האדמה על פומפייה עבה או במעבד מזון וסוחטים היטב.

  • 02.

    מגררים את הבצל על פומפייה עבה וסוחטים היטב.

  • 03.

    מגררים גזר על פומפייה עבה.

  • 04.

    מניחים את הירקות בקערה ומוסיפים את הביצים, המלח והפלפל, הגבינות והקמח התופח.

  • 05.

    מערבבים היטב ומחממים מחבת רחבה עם שמן קנולה לא עמוק.

  • 06.

    מניחים כף גדושה מהמסה ומשטחים מעט.

  • 07.

    מטגנים משני הצדדים עד השחמה

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.