מתכון לביבות ברוקולי ופטריות | השף הלבן

לביבות ברוקולי ופטריות

לביבות ברוקולי ופטריות

מאת: עורך השף הלבן
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
לביבות ברוקולי ופטריות

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 500 ג''ר ברוקולי קפוא או טרי - ניתן להכין גם מכרובית
  • קופסת פטריות
  • 3 ביצים
  • 3 כפות פרורי לחם
  • כף אבקת מרק פטריות
  • פלפל שחור
  • מלח
  • בצל ירוק לבחירה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים את הברוקולי בסיר עם מים ומלח,

  • 02.

    מסננים ומועכים עם מועך תפוחי אדמה , נפטרים מנוזלים מיותרים.

  • 03.

    מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב,

  • 04.

    מחממים מחבת גדולה ומטגנים בשמן עד להזהבה משני הצדדים

  • 05.

    ניתן להגיש לצד טחינה/ חומוס / גבינה או אפילו סתם כך ללא תוספות

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.