כנאפה מלוחה עם גבינת פטה כבשים
הכנאפה היפואי בגירסה מלוחה עם גבינת פטה כבשים. מתאים לאירוח ולנשנוש מתוק, ארוחה קלה , להגשה עם סלט ירוקים בצד
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- חצי קילו אטריות קדאיף, להשגה בחנויות ממתקים מזרחיים או מעדניות מתמחות.
- 500 גרם פטה כבשים
- 100 גרם צנובר קלוי קלות
- זעתר טרי
- 50 גרם חמאת תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה גבינה עם זעטר וצנוברים, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
-
02.
גוזרים את שערות הקדאיף, לרצועות עד 10 ס"מ , לשים את השערות עם החמאה המומסת כך שיספגו באופן אחיד את החמאה.
-
03.
מפזרים במחבת קדאיף עד לעובי 1 ס"מ, מפזרים גבינה ומעל עוד שכבת קדאיף כך שתכסה את כל הגבינה. מטגנים במחבת כ 2-3 דקות בלבד והופכים בזהירות את הקדאיף במחבת לצידו השני ( עם צלחת ) לטיגון קצר עד ששערות הקאיף מוזהבות קלות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים