חביתת תרד וגבינה לבנה
חביתת תרד וגבינה לבנה – בריאה, מאוזנת, וכל כך טעימה

המרכיבים ל 6 מנות:
- 1 בטטה קלופה
 - 1 בצל סגול
 - 1 קישוא
 - 4-5 כפות שמן זית
 - חצי כפית מלח
 - 7 ביצים
 - 1 חבילה גבינה לבנה 5% של תנובה
 - חצי כפית מלח
 - חצי כפית פלפל שחור
 - 2 כוסות עלי תרד דקים טריים
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
 - 
								02.
								
חותכים את הבטטה והבצל לרבעים ואז לפרוסות דקות.
 - 
								03.
								
חותכים את הקישוא לחצי ואז לפרוסות דקות.
 - 
								04.
								
שמים את הירקות בקערה, מזלפים עליהם שמן, מפזרים מלח ומערבבים.
 - 
								05.
								
מעבירים לתבנית, משטחים ואופים 30 דקות. מדי 10 דקות מערבבים לאפייה אחידה.
טיימר מופעל
 - 
								06.
								
בקערה טורפים ביצים, גבינה, מלח ופלפל. מוסיפים את התרד ומערבבים קלות.
 - 
								07.
								
בתבנית משומנת היטב בקוטר 24 שמים מחצית מהירקות הקלויים ועליהן מוזגים את הביצים ותרד. מוסיפים את המחצית השנייה של הירקות ומפזרים מלמעלה.
 - 
								08.
								
אופים על 180 מעלות טורבו 30-40 דקות עד שהחביתה יציבה ומעט שחומה.
טיימר מופעל
 - 
								09.
								
אוכלים חם לוהט עם סלט.
 
הידעת?
*אם אין לכם תרד שימו פטרוזיליה, אם אין בטטה, שימו פלפל אדום.
									


