חביתה בגמבה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

חביתה בגמבה

המתכון שכבש את הטיקטוק: חביתה בגמבה! המתכון המושלם לארוחת בוקר שכל ילד ישמח לקבל

מאת: שרית נובק
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חביתה בגמבה
צילום: שרית נובק עיצוב: שרית נובק

המרכיבים למנה אחת:

  • גמבה בכל צבע שרוצים
  • 2 ביצים
  • 2 כפות עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
  • כף בצל סגול קצוץ דק
  • 2 כפות חלב
  • מלח ופלפל
  • חמאה לשימון המחבת
להגשה:
  • קוטג' תנובה
  • פרוסות מלפפון
גודל תבנית: מחבת טיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מחבת ומשמנים בחמאה.

  • 02.

    פורסים את הפלפל לטבעות.

  • 03.

    מערבבים ביחד ביצים, חלב, קוביות עגבניה ובצל קצוץ, מלח ופלפל.

  • 04.

    מניחים 3 טבעות פלפל במחבת, ויוצקים מהתערובת לתוך הטבעות.

  • 05.

    מטגנים כ-2-3 דקות מכל צד, מגישים לצג קוטג' ופרוסות מלפפון.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)