שניצלוני טופו פיקנטיים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

שניצלוני טופו פיקנטיים

תנו לנו לגלות לכם משהו: טופו מתאים גם להכנת שניצלונים! קבלו מתכון לשניצלונים שמכינים עם טופו פיקנטי שמתאים לארוחות הצהריים ולעבודה – וגם בכריך שישי המסורתי

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
צילום: שקמה יעקבי עיצוב: שקמה יעקבי

המרכיבים ל 10 יחידות:

  • 1 חבילה (300 גרם) טופו פיקנטי "תנובה ALTERNATIVE"
  • 3 כפות טחינה
  • ½ כפית מלח
  • שמן לטיגון
ציפוי ראשון:
  • ½ כוס קורנפלור
  • ¼ כוס מים
ציפוי שני:
  • 1 כוס פירורי פנקו או פירורי לחם
לטיגון: שמן קנולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים למעבד מזון טופו, טחינה ומלח ומעבדים עד לקבלת משחה גרגירית

  • 02.

    מרטיבים את הידיים ויוצרים מהעיסה שניצלונים בגודל בינוני

  • 03.

    מחממים מחבת עם שמן בגובה חצי מהמחבת

  • 04.

    ציפוי השניצלונים: מערבבים בקערה קורנפלור ומים, טובלים כל שניצלון בתערובת ומעבירים מיד לפירורי הפנקו או הלחם

  • 05.

    מעבירים את השניצלונים למחבת ומטגנים עד להזהבה

  • 06.

    לאחר הטיגון, מעבירים את השניצלונים על נייר סופג או רשת צינון. מגישים חם

  • 07.

    בתאבון!

הידעת?

טיפ: טחינת הטופו במעבד מזון מאפשרת לעיסה לקבל מרקם נוח ליצירת צורות השניצלונים

הכנת? כאן מדרגים
(78)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.