שניצלוני טופו פיקנטיים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

שניצלוני טופו פיקנטיים

תנו לנו לגלות לכם משהו: טופו מתאים גם להכנת שניצלונים! קבלו מתכון לשניצלונים שמכינים עם טופו פיקנטי שמתאים לארוחות הצהריים ולעבודה – וגם בכריך שישי המסורתי

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
צילום: שקמה יעקבי עיצוב: שקמה יעקבי

המרכיבים ל10 יחידות:

  • 1 חבילה (300 גרם) טופו פיקנטי "תנובה ALTERNATIVE"
  • 3 כפות טחינה
  • ½ כפית מלח
  • שמן לטיגון
ציפוי ראשון:
  • ½ כוס קורנפלור
  • ¼ כוס מים
ציפוי שני:
  • 1 כוס פירורי פנקו או פירורי לחם
לטיגון: שמן קנולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים למעבד מזון טופו, טחינה ומלח ומעבדים עד לקבלת משחה גרגירית

  • 02.

    מרטיבים את הידיים ויוצרים מהעיסה שניצלונים בגודל בינוני

  • 03.

    מחממים מחבת עם שמן בגובה חצי מהמחבת

  • 04.

    ציפוי השניצלונים: מערבבים בקערה קורנפלור ומים, טובלים כל שניצלון בתערובת ומעבירים מיד לפירורי הפנקו או הלחם

  • 05.

    מעבירים את השניצלונים למחבת ומטגנים עד להזהבה

  • 06.

    לאחר הטיגון, מעבירים את השניצלונים על נייר סופג או רשת צינון. מגישים חם

  • 07.

    בתאבון!

הידעת?

טיפ: טחינת הטופו במעבד מזון מאפשרת לעיסה לקבל מרקם נוח ליצירת צורות השניצלונים

הכנת? כאן מדרגים
(72)