מתכון קציצות תירס שילדים זוללים | השף הלבן

קציצות תירס שילדים זוללים

ילדים משוגעים על זה, אבל לא רק ילדים

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות תירס שילדים זוללים

המרכיבים ל 10 מנות:

  • שקית (800 גרם) גרגרי תירס מוקפאים סנפרוסט
  • כף שמן זית
  • בצל קצוץ
  • 2 כפות פשתן טחון (מומלץ להשרות בשליש כוס מים ואז להשתמש בתערובת המושרת)
  • 3 כפות קמח תירס (לא קורנפלור)
  • 2 כפות קמח תפוחי אדמה
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • חצי שקית אבקת אפייה
  • ביצה
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל
  • מעט שמן לטיגון הקציצות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את התירס הקפוא (חולטים דקה במים רותחים או מוציאים מהמקפיא כשעתיים לפני ההכנה).

  • 02.

    מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל.

  • 03.

    מרסקים את התירס במעבד מזון ריסוק חלקי כך שחלק מגרגירי התירס יישארו שלמים (אם הקציצות מיועדות לילדים מתחת לגיל 3, מרסקים את כל הגרגרים).

  • 04.

    מערבבים את התירס המרוסק עם הבצל המטוגן ועם שאר הרכיבים.

  • 05.

    צרים קציצות שטוחות (כמו לביבות). מחממים מעט שמן במחבת בעלת ציפוי מונע הדבקות. מטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות משני צידיהן.

הידעת?

הערה: הקציצות ישמרו במקרר עד שבוע.

הכנת? כאן מדרגים
(373)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.