קורן דוג צמחוני - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קורן דוג צמחוני

צמחונים? מצוין! עומר מילר פיצח את הנוסחה לקורן דוג האמריקאי בגרסה הצמחונית. הסוד: הנקניקיות הטבעוניות של טירת צבי שאי אפשר לעמוד בפניהן

מאת: שף עומר מילר
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קורן דוג צמחוני
צילום: בועז לביא עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל3-4 מנות:

  • 1 חבילה נקניקיות טבעונית בסגנון אמריקאי "טירת צבי"
  • שיפודי עץ
לבלילה:
  • 1 כוס קמח תירס צהוב
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 1 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות אבקת אפייה
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות שמן תירס
  • 1 כפית פפריקה
להגשה:
  • חמוצים
  • רטבים ומטבלים שאוהבים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן עמוק בסיר רחב

  • 02.

    מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה עד שמתקבלת בלילה דביקה וסמיכה

  • 03.

    משפדים את הנקניקיות על שיפודי עץ

  • 04.

    יוצקים את הבלילה לכוס גבוהה, טובלים כל נקניקיה בבלילה עד שהיא מצופה לחלוטין ומיד מעבירים לטיגון למשך 3 דקות עד להזהבה

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 05.

    מגישים לצד חמוצים ומטבלים

  • 06.

הכנת? כאן מדרגים
(1)