פתיתים וירקות עם טופו – טבעוני צבעוני | השף הלבן

פתיתים וירקות עם טופו

מנה טבעונית צבעונית נהדרת שגם ילדים אוהבים ויש בה כל מה שצריך בארוחה טובה: חלבון, פחמימות ושלל ירקות. והכי חשוב: סופר טעימה!

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פתיתים וירקות עם טופו
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 6-8:

  • 2 כפות פטרוזילה קצוצה דק (לא חובה)
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 חבילת טופו "תנובה "ALTERNATIVE בטעם טבעי או בזיליקום, חתוך לקוביות קטנות של 1/2-1 ס"מ
  • 1 פלפל גדול (בכל צבע. אפשר לשלב) קצוץ דק
  • 2 כוסות פתיתים מוכנים לפי הוראות היצרן
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כוס גרעיני תירס סנפרוסט
  • מלח
  • 1/3 כוס זיתים קצוצים (לא חייבים)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת, מוסיפים טופו ופלפלים

  • 02.

    ומטגנים כ 5 דקות עד שהפללפים מתרככים והטופו מזהיב.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים פתיתים, פפריקה ומלח, מערבבים

  • 04.

    ומטגנים עוד 2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 05.

    מעבירים לקערה עם יתר מרכיבים ומערבבים

  • 06.

    מגישים

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.