מתכון נודלס ירקות סיני עם טופו | השף הלבן

נודלס ירקות סיני עם טופו

ארוחה מלאה ובריאה לצהריים, במיוחד לצמחונים וטבעונים

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נודלס ירקות סיני עם טופו

המרכיבים ל 4 מנות:

  • קורט קורנפלור
  • נודלס
  • 2 פלפלים אדומים
  • 1 פלפל צהוב קטן
  • 1 פלפל ירוק קטן
  • 1/2 בצל סגול קטן
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • 2 קישואים בינוניים
  • 6 יחידות תירס גמדי של "סנפרוסט", מופשר
  • 1 גזר קטן
  • 2 כפות שמן סויה
  • 1 כף שמן זית
  • 1/3 כפית שום כתוש
  • 1/2 חבילת "טופו תנובה" בטעם טבעי
  • 1 כף דבש
  • 3 כפות סויה איכותית
  • 1 כף גדושה רוטב ברביקיו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים ביחד את הדבש, קורט קורנפלור, שום כתוש, קורט מלח, כף מים, 3 כפות סויה וכף גדושה בברביקיו למרקם אחיד.

  • 02.

    מרככים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומצננים.

  • 03.

    חותכים לרצועות דקות את הפלפל האדום, הפלפל הירוק, הבצל, הקישואים, התירס הגמדי והגזר.

  • 04.

    מחממים סיר רחב או ווק מעל חום גבוהה עם 2 כף שמן סויה וכף שמן זית.

  • 05.

    כשהשמן ממש חם מוסיפים את הירקות ומערבבים כל כמה שניות, לצלייה למשך 5 דקות עבור ריכוך קל של הירקות

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 06.

    מוסיפים את הטופו, הנודלס המבושל והרוטב ומערבבים היטב ביחד ל-2 דקות מעל חום בינוני

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 07.

    מגישים מיד, ניתן להגיש בליווי מקלות אכילה סיניים (להשיג ברשתות השיווק)  

הכנת? כאן מדרגים
(237)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.