נודלס ירקות סיני עם טופו
ארוחה מלאה ובריאה לצהריים, במיוחד לצמחונים וטבעונים

המרכיבים ל 4 מנות:
- קורט קורנפלור
- נודלס
- 2 פלפלים אדומים
- 1 פלפל צהוב קטן
- 1 פלפל ירוק קטן
- 1/2 בצל סגול קטן
- 1/2 כפית שום כתוש
- 2 קישואים בינוניים
- 6 יחידות תירס גמדי של "סנפרוסט", מופשר
- 1 גזר קטן
- 2 כפות שמן סויה
- 1 כף שמן זית
- 1/3 כפית שום כתוש
- 1/2 חבילת "טופו תנובה" בטעם טבעי
- 1 כף דבש
- 3 כפות סויה איכותית
- 1 כף גדושה רוטב ברביקיו
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים ביחד את הדבש, קורט קורנפלור, שום כתוש, קורט מלח, כף מים, 3 כפות סויה וכף גדושה בברביקיו למרקם אחיד.
-
02.
מרככים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומצננים.
-
03.
חותכים לרצועות דקות את הפלפל האדום, הפלפל הירוק, הבצל, הקישואים, התירס הגמדי והגזר.
-
04.
מחממים סיר רחב או ווק מעל חום גבוהה עם 2 כף שמן סויה וכף שמן זית.
-
05.
כשהשמן ממש חם מוסיפים את הירקות ומערבבים כל כמה שניות, לצלייה למשך 5 דקות עבור ריכוך קל של הירקות
טיימר מופעל
-
06.
מוסיפים את הטופו, הנודלס המבושל והרוטב ומערבבים היטב ביחד ל-2 דקות מעל חום בינוני
טיימר מופעל
-
07.
מגישים מיד, ניתן להגיש בליווי מקלות אכילה סיניים (להשיג ברשתות השיווק)