נאגטס טופו בצורות
נאגטס טופו, סופר פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, שאף ילד לא יסרב להם עם אפשרות ללא גלוטן
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 4:
- שמן לטיגון
- 1 חבילה (300 גרם) טופו תנובה בטעם טבעי, פרוס לפרוסות בעובי 1/2-3/4 ס"מ
לבלילה:
- 3 כפות קמח כוסמין מלא (או קמח חומוס לנמנעים מגלוטן)
- 1/4 כפית אבקת סודה לשתיה
- 2 כפות קורנפלור
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית אבקת שום
- 1/2 כפית אבקת קארי (לא הכרחי)
- 1/2 כפית מלח
- 1/3 כוס מים
הוראות הכנה:
-
01.
קורצים בטופו צורות בעזרת קורצני עוגיות או חותכים כל פרוסה ל-
-
02.
מערבבים את מרכיבי הבלילה למעט המים לתערובת אחידה. מוסיפים מים בהדרגה עד קבלת בלילה סמיכה.
-
03.
מחממים שמן במחבת לטיגון חצי עמוק. טובלים כל פיסת טופו בבלילה ומטגנים בשמן החם כ 2 דקות מכל צד עד הזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת נייר סופג. מגישים חם עם קטשופ.* קרצתם צורות בטופו ונשארו שאריות טופו? הכינו מהם קציצות טופו מעולות כמו פה
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים