מקושקשת טופו של רון יוחננוב | השף הלבן

מקושקשת טופו של רון יוחננוב

בין אם התגעגעתם לטעם האהוב של מקושקשת, או שאתם סתם רוצים מתכון חדש לטופו שלכם – רון יוחננוב במנה שתגרום לכם להתענג על כל ביס.

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקושקשת טופו של רון יוחננוב

המרכיבים לכ- 2 מנות:

מצרכים:
  • חבילת טופו אלטרנטיב מפוררת
  • כף שמן קוקוס
  • כפית כורכום/ חוואיג למרק
  • 2/3 כף שמרי בירה / 2 כפות חלב קוקוס
  • מלח/ פלפל שחור
להגשה:
  • בצל ירוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הטופו יחד עם התבלינים ומטגנים היטב.

  • 02.

    מוסיפים את השמרי בירה או החלב קוקוס ומערבבים.

  • 03.

    מקפיצים כ-5 דקות ומגישים חם על צנים לצד אבוקדו וירקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)