מוקפץ מהצומח עם ברוקולי וקשיו | השף הלבן

מוקפץ מהצומח עם ברוקולי וקשיו

רחלי קרוט מביאה לנו מתכון פשוט וטעים עם הסדרה הצמחונית של תנובה

מאת: רחלי קרוט
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוקפץ מהצומח עם ברוקולי וקשיו

המרכיבים ל4-5 מנות:

מרכיבים:
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל גדול או 2 קטנים, קלופים
  • 6 שיני שום
  • 1 חבילה נתחונים צמחוניים של תנובה
  • 1 ראש ברוקולי
  • 3\2 כוס קשיו טבעי או מלוח
  • 3 כפות טריאקי
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הבצלים לרצועות ואת השום לפרוסות.

  • 02.

    בווק גדול או סיר נמוך מטגנים את הבצלים והשום עם שמן זית.

  • 03.

    מוסיפים את הנתחונים, הברוקולי והקשיו וממשיכים להקפיץ/לצרוב במשך 5-7 דקות.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 04.

    מוסיפים את הרטבים ומקפיצים יחד במשך 5 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)