מוקפץ מהצומח עם ברוקולי וקשיו
רחלי קרוט מביאה לנו מתכון פשוט וטעים עם הסדרה הצמחונית של תנובה
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4-5 מנות:
מרכיבים:
- 3 כפות שמן
- 1 בצל גדול או 2 קטנים, קלופים
- 6 שיני שום
- 1 חבילה נתחונים צמחוניים של תנובה
- 1 ראש ברוקולי
- 3\2 כוס קשיו טבעי או מלוח
- 3 כפות טריאקי
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הבצלים לרצועות ואת השום לפרוסות.
-
02.
בווק גדול או סיר נמוך מטגנים את הבצלים והשום עם שמן זית.
-
03.
מוסיפים את הנתחונים, הברוקולי והקשיו וממשיכים להקפיץ/לצרוב במשך 5-7 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את הרטבים ומקפיצים יחד במשך 5 דקות נוספות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים