טורטייה נתחונים צמחוניים בטעם שווארמה עם בצל, עמבה ופטרוזיליה | השף הלבן

טורטייה נתחונים צמחוניים בטעם שווארמה עם בצל, עמבה ופטרוזיליה

מאת: אורי נתנזון
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טורטייה נתחונים צמחוניים בטעם שווארמה עם בצל, עמבה ופטרוזיליה

המרכיבים ל2:

מרכיבים:
  • 4 בצלים פרוסים
  • 350 גרם נתחונים צמחוניים בטעם שווארמה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • טחינה לבנה
  • טורטייה
  • 2 שיני שום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל עד להזהבה.

  • 02.

    מוסיפים שום פרוס ואת הנתחונים ומטגנים עוד כ-6 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 03.

    מעבירים את התערובת לצלחת וצולים מעט את הטורטייה משני צדדיה. (אופציונלי).

  • 04.

    נעביר את הטורטייה למשטח נוח, נמרח טחינה, עמבה, נפזר חופן פטרוזיליה ונוסיף את התערובת.

  • 05.

    מגלגלים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)