אושפלוב צמחוני
רון יוחננוב עם ארוחה בסיר אחד, עם הסדרה הצמחונית של תנובה
							פרווה
							סוג מתכון
						
					
							60 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 4-5 מנות:
									מרכיבים:
								
															- 4 כפות שמן זית
- בצל מקולף וקצוץ דק
- 2 גזרים גדולים חתוכים לגפרורים
- חבילת נתחוני סויה בטעם בקר מהסדרה הצמחונית של תנובה
- כוס גרגירי חומוס
- 3 כוסות מים רותחים
- 2 כוסות אורז עגול
- כף זרעי כמון או כפית כמון טחון
- חצי כפות כורכום
- מלח / פלפל שחור
									להגשה:
								
															- פטרוזיליה / בצל ירוק
הוראות הכנה:
- 
								01.
								שמים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה. 
- 
								02.
								מוסיפים את נתחוני הסויה ומקפיצים כ-5 דקות או עד שהן מעט זהובות. מוסיפים את הגזר, הכמון, והמים הרותחים ומבאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות כשהסיר מכוסה. טיימר מופעל
- 
								03.
								לאחר מכן, מוסיפים את גרגירי החומוס והאורז ומבשלים עוד כ-5 דקות על להבה גבוהה. טיימר מופעל
- 
								04.
								מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים במשך 25 דקות. טיימר מופעל
- 
								05.
								מכבים את הלהבה. משאירים את הסיר 5 דקות על הכיריים ולאחר מכן מגישים. טיימר מופעל
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									


