אושפלוב צמחוני | השף הלבן

אושפלוב צמחוני

רון יוחננוב עם ארוחה בסיר אחד, עם הסדרה הצמחונית של תנובה

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אושפלוב צמחוני

המרכיבים ל4-5 מנות:

מרכיבים:
  • 4 כפות שמן זית
  • בצל מקולף וקצוץ דק
  • 2 גזרים גדולים חתוכים לגפרורים
  • חבילת נתחוני סויה בטעם בקר מהסדרה הצמחונית של תנובה
  • כוס גרגירי חומוס
  • 3 כוסות מים רותחים
  • 2 כוסות אורז עגול
  • כף זרעי כמון או כפית כמון טחון
  • חצי כפות כורכום
  • מלח / פלפל שחור
להגשה:
  • פטרוזיליה / בצל ירוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

  • 02.

    מוסיפים את נתחוני הסויה ומקפיצים כ-5 דקות או עד שהן מעט זהובות. מוסיפים את הגזר, הכמון, והמים הרותחים ומבאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות כשהסיר מכוסה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    לאחר מכן, מוסיפים את גרגירי החומוס והאורז ומבשלים עוד כ-5 דקות על להבה גבוהה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים במשך 25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    מכבים את הלהבה. משאירים את הסיר 5 דקות על הכיריים ולאחר מכן מגישים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)