מתכון פילה דג אמנון מתובל | השף הלבן

פילה דג אמנון מתובל

כך תכינו פילה דג בעשבי תיבול, לימון ושום בצ'יק צ'ק

מאת: טוני סרוסי
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פילה דג אמנון מתובל

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 5 פילה של דג אמנון (יכול להיות גם דניס)
  • מיץ לימון מלימון אחד
  • 1/2 ראש של שיני שום כתושים
  • 1/4 חבילה כוסברה קוצצה גס
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 כוס שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל המצרכים לתוך קערה.

  • 02.

    מורחים על2 צידי הדג, מעסים היטב ומניחיםבתוך תבנית אפיה. ממתיניםכ-1/2 שעה.

  • 03.

    מכניסים לתנור ל-5 דקות על חום 230 מעלות, ולעוד 15 דקות על חום של 160 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(141)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.