מתכון פילה אמנון צלוי בחרדל יין ורימונים | השף הלבן

פילה אמנון צלוי בחרדל יין ורימונים

פילה אמנון צלוי בחרדל יין ורימונים, מנה קלאסית וטעימה עם טוויסט מפתיע.

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פילה אמנון צלוי בחרדל יין ורימונים

המרכיבים ל 4:

  • 1 כפית חרדל חלק
  • 1 כפית רכז רימונים
  • 1/2 כוס יין אדום
  • 1 כף טימין טרי
  • מלח
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4 יח' של פילה דג אמנון
  • 2 כפות שמן זית
  • גרעינים מחצי רימון
  • פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים ביחד למרינדה: כפית חרדל חלק, קורט פלפל שחור, כפית רכז רימונים, חצי כוס יין אדום, כף טימין טרי קצוץ, קורט מלח, 2 שיני שום כתושות.

  • 02.

    יוצקים את המרינדה מעל הדגים ומורחים קלות.

  • 03.

    מעבירים לתבנית ומעל יוצקים 2 כפות שמן זית.

  • 04.

    צולים כ-15 דקות מכוסה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מסירים את הכיסוי וצולים לעוד כמה דקות לצורך השחמה קלה, יש לשים לב לא לייבש מידי את הדג.

  • 06.

    לעיטור מפזרים מעל גרעיני רימון טריים ומעל מפזרים פטרוזיליה קצוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(122)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.