פילה אמנון צלוי בחרדל יין ורימונים
פילה אמנון צלוי בחרדל יין ורימונים, מנה קלאסית וטעימה עם טוויסט מפתיע.
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4:
- 1 כפית חרדל חלק
- 1 כפית רכז רימונים
- 1/2 כוס יין אדום
- 1 כף טימין טרי
- מלח
- 2 שיני שום כתושות
- 4 יח' של פילה דג אמנון
- 2 כפות שמן זית
- גרעינים מחצי רימון
- פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים ביחד למרינדה: כפית חרדל חלק, קורט פלפל שחור, כפית רכז רימונים, חצי כוס יין אדום, כף טימין טרי קצוץ, קורט מלח, 2 שיני שום כתושות.
-
02.
יוצקים את המרינדה מעל הדגים ומורחים קלות.
-
03.
מעבירים לתבנית ומעל יוצקים 2 כפות שמן זית.
-
04.
צולים כ-15 דקות מכוסה.
טיימר מופעל
-
05.
מסירים את הכיסוי וצולים לעוד כמה דקות לצורך השחמה קלה, יש לשים לב לא לייבש מידי את הדג.
-
06.
לעיטור מפזרים מעל גרעיני רימון טריים ומעל מפזרים פטרוזיליה קצוצה.
הכנת? כאן מדרגים