פילה אמנון בתנור עם תפוחי אדמה קריספיים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פילה אמנון בתנור עם תפוחי אדמה קריספיים

המתכון המושלם לדג אמנון: פילה אמנון בתנור עם תפוחי אדמה קריספיים שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהם. פתרון מצוין לארוחת צהריים או אפילו מנת חג מהירה

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פילה אמנון בתנור עם תפוחי אדמה קריספיים
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 2-3 מנות:

  • 3 יחידות פילה אמנון "דגי תנובה" מופשרים על פי ההוראות שעל האריזה
  • 1 חבילת תפוחי אדמה זעירים לתנור
  • 1 חבילת שום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • 4 כפות כוסברה טריה קצוצה
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
גודל תבנית: תבנית תנור או תבנית מלבנית בינונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מנקים וחותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות

  • 02.

    מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית התנור בשכבה אחידה

  • 03.

    מניחים את הדג על גבי תפוחי האדמה

  • 04.

    מערבבים בקערה שמן זית, מיץ לימון, כוסברה קצוצה, מלח, פלפל גרוס ושום גבישי ומורחים את הרוטב על הדג ותפוחי האדמה

  • 05.

    מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות. בתאבון!

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(8)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.