תבשיל ירקות צלויים ונקניקיות | השף הלבן

תבשיל ירקות צלויים ונקניקיות

5 דקות עבודה ויש לכם ארוחת צהריים נהדרת

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל ירקות צלויים ונקניקיות

המרכיבים ל 2-3:

  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
  • זוקיני 1 גדול חתוך לקוביות
  • 2 פלפלים (אפשר אדומים וירוקים) חתוכים
  • 2 גזרים בינוניים חתוכים לטבעות
  • 4-5 נקניקיות עוף טירת צבי (או יותר לפי העדפתכם) חתוכות לטבעות
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית אורגנו או טימין
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל200 מעלות

  • 02.

    מרפדים תבנית המתאימה לתנור בנייר כסף או אפייה ומעבירים לתוכה את הנקניקיות והירקות החתוכים.מתבלים עם שמן זית ותבלינים. מערבבים היטב.

  • 03.

    אופים 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    אחרי 15 דקות מעערבבים בזהירות את הירקות והנקניקיות ואופים עוד 10-15 דקות עד שהירקות מוכנים ונהיו קריספיים והנקניקיות הושחמו.טיפ :שימו עין במהלך האפייה שהירקות לא נשרפים ואם צריך הניחו מעל נייר כסף.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.