תבשיל חומוס עם פרגיות ואגוזי במלך | השף הלבן

תבשיל חומוס עם פרגיות ואגוזי במלך

פשוט תענוג! בואו ליהנות מארוחה נפלאה ועשירה בטעמים שמכינים בקלות

מאת: אתר "וואלה"
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל פרגיות עם חומוס
צילום: שני בריל עיצוב: שני בריל
  • 1 שקית (800 גרם) גרגירי חומוס מבושלים מוקפאים "סנפרוסט"
  • 10 יחידות של פרגית נקייה משומן ועצמות "עוף תנובה"
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כמון טחון
  • 4 גזרים, וחתוכים לפרוסות בעובי של 2-1 ס"מ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח גס
  • פלפל שחור , גרוס
  • 200 גרם אגוזי מלך, שבורים
  • 1/2 1 כפות שמן זית
  • עלים מ-5 גבעולי כוסברה, קצוצים
  • עלים מ-5 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים
  • מיץ מלימון בינוני

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים כף שמן זית בסיר עמוק ורחב ומטגנים את הפרגיות מצד אחד כ-3 דקות , מפזרים פפריקה וכמון והופכים צד, מטגנים כ-2 דקות ומוציאים לצלחת .

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מוסיפים לסיר את הגזרים מנמיכים את הלהבה , מוסיפים 2 כפות מים ומבשלים כ-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    מוסיפים את השום , המלח והפלפל וגרגירי החומוס, מערבבים ומבשלים כ2- דקות ,מחזירים את הפרגיות לסיר, מערבבים, מכסים ומבשלים 5 דקות,. ומעבירים לצלחת הגשה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מפזרים אגוזי מלך, את עלי הכוסברה והפטרוזיליה ובוזקים מעל  מיץ לימון וחצי כף שמן זית לרעננות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)