רצועות עוף מוקפצות עם כרישה
רצועות עוף מוקפצות עם מגוון ירקות. מנה דלת שומן וטעימה
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 750 גרם רצועות חזה עוף "עוף תנובה"
- 3 יחידות כרישה החלק הלבן חתוך לרצועות
- 1/2 כוס יין לבן
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 100 גרם שקדים מולבנים קלויים
- מעט שמן להקפצה
הוראות הכנה:
-
01.
בווק מחממים את השמן ומקפיצים את רצועות העוף תוך ערבוב, מוציאים ומעבירים לקערה.
-
02.
מחממים שוב את הווק יוצקים שמן ומקפיצים את הכרישה מערבבים ומטגנים כ 5-8 דקות רק כדי לזגג את הכרישה. מוסיפים את הבשר
טיימר מופעל
-
03.
מערבבים ומתבלים יוצקים את היין מבשלים 2-3 דקות מוסיפים את השקדים ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים