מתכון רצועות עוף מוקפצות עם כרישה | השף הלבן

רצועות עוף מוקפצות עם כרישה

רצועות עוף מוקפצות עם מגוון ירקות. מנה דלת שומן וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
רצועות עוף מוקפצות עם כרישה

המרכיבים ל4 מנות:

  • 750 גרם רצועות חזה עוף "עוף תנובה"
  • 3 יחידות כרישה החלק הלבן חתוך לרצועות
  • 1/2 כוס יין לבן
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם שקדים מולבנים קלויים
  • מעט שמן להקפצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בווק מחממים את השמן ומקפיצים את רצועות העוף תוך ערבוב, מוציאים ומעבירים לקערה.

  • 02.

    מחממים שוב את הווק יוצקים שמן ומקפיצים את הכרישה מערבבים ומטגנים כ 5-8 דקות רק כדי לזגג את הכרישה. מוסיפים את הבשר

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 03.

    מערבבים ומתבלים יוצקים את היין מבשלים 2-3 דקות מוסיפים את השקדים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(83)