מתכון רוסט אנגוס במרינדת דבש ורימונים | השף הלבן

רוסט אנגוס במרינדת דבש ורימונים

מנת בשר טעימה, חגיגית וצבעונית

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוסט אנגוס במרינדת דבש ורימונים

המרכיבים ל10 מנות:

  • 2 ק"ג סינטה אנגוס תנובה-נקיה משומן
  • מעט מלח
  • עלים מ 3 גבעולי טימין
למרינדה
  • כוס חרדל איכותי חלק
  • חצי כוס שמן זית
  • 3 כפות רכז רימונים
  • 3 כפות דבש
לקישוט
  • חצי כוס גרגירי רימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    צורבים במחבת כבדה שחוממה מראש את נתח הסינטה מכל צדדיו.

  • 03.

    מתבלים תוך כדי הצליה במלח ופלפל ומעט טימין.

  • 04.

    מערבבים את חומרי המרינדה ומורחים על הנתח.מניחים את הנתח עם המרינדה ליממה במקרר.

  • 05.

    צולים את הנתח 25 דקות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    מניחים להצטנן.

  • 07.

    פורסים לפרוסות דקות ומקשטים עם גרגירי הרימון.

הכנת? כאן מדרגים
(155)