רוסט אנגוס במרינדת דבש ורימונים
מנת בשר טעימה, חגיגית וצבעונית
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 2 ק"ג סינטה אנגוס תנובה-נקיה משומן
- מעט מלח
- עלים מ 3 גבעולי טימין
למרינדה
- כוס חרדל איכותי חלק
- חצי כוס שמן זית
- 3 כפות רכז רימונים
- 3 כפות דבש
לקישוט
- חצי כוס גרגירי רימון
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
צורבים במחבת כבדה שחוממה מראש את נתח הסינטה מכל צדדיו.
-
03.
מתבלים תוך כדי הצליה במלח ופלפל ומעט טימין.
-
04.
מערבבים את חומרי המרינדה ומורחים על הנתח.מניחים את הנתח עם המרינדה ליממה במקרר.
-
05.
צולים את הנתח 25 דקות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות.
טיימר מופעל
-
06.
מניחים להצטנן.
-
07.
פורסים לפרוסות דקות ומקשטים עם גרגירי הרימון.
הכנת? כאן מדרגים