מתכון קרפלך בשר ברוטב עגבניות | השף הלבן

קרפלך בשר ברוטב עגבניות

תוספת רוטב עגבניות ביתי לקרפלך משקית משדרגת את המנה במידה ניכרת, מנה עיקרית טעימה ומשביעה

מאת: אור ימיני
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרפלך בשר ברוטב עגבניות

המרכיבים ל 7-9 מנות:

  • חבילת קרפלך בשר
לרוטב:
  • 3 כפות שמן זית
  • בצל בינוני
  • 2 שיני שום פרוסות דק מאוד
  • 3 עגבניות קצוצות לריבועים
  • כף רסק עגבניות
  • כפית סוכר
  • כף אבקת מרק עוף מדולל במים רותחים
  • 2 כפות עלי בזיליקום קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

     להכין את הקרפלך לפי הוראות הכנה על גבי האריזה,

  • 02.

     במקביל להכין את הרוטב. לטגן בצל בשמן זית עד להזהבה, להוסיף את העגבניות ולבשל על אש קטנה כ-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

     להוסיף לרוטב את השום, רסק עגבניות, אבקת מרק עוף, סוכר ובזיליקום לבשל ל-10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.

  • 05.

     להוסיף את הקרפלך לרוטב לערבב ולהגיש.

הכנת? כאן מדרגים
(237)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.