קסדייה מטורטיה מקמח מלא, רצועות חזה עוף בתיבול צ'ילי מתוק, שעועית אדומה, ממרח עגבניות וכוסברה
גרסה מהירת הכנה, עשירה בחלבון וטעימה במיוחד למנת הטוסט הפופולרית שמגיעה אלינו ממקסיקו
בשרי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל3-4:
- 1 שקית (450 גרם) רצועות עוף בתיבול צ'ילי מתוק "מאמא עוף"
- 1 כפית שמן
- 8 טורטיות מקמח מלא
- 4 כפות ממרח עגבניות מיובשות "אוליביה"
- 2 כוסות שעועית אדומה מבושלת "סנפרוסט" מוכנה לפי ההוראות על האריזה
- 1 בצל סגול קטן קצוץ דק
- 3 כפות כוסברה קצוצה
- 1 חלבון ביצה
לסלסה:
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 1/2 פלפל חריף קצוץ
- 1 אבוקדו חתוך לקוביות
- 1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
- 1 כף שמן זית
- 6 עגבניות שרי חתוכות לקוביות קטנות
- 1 כפית מלח
- מיץ מלימון שלם
הוראות הכנה:
-
01.
מקפיצים את רצועות חזה העוף במחבת כ-5 דקות עם כפית שמן ומצננים.
טיימר מופעל
-
02.
מערבבים את השעועית עם ממרח העגבניות המיובשות, הבצל והכוסברה.
-
03.
מניחים על מחצית טורטייה את המלית ומסדרים מעל את רצועות העוף.
-
04.
מקפלים וצולים בטוסטר בייתי.הגשה:מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלסה. חוצים את הטורטייה לשני חלקיםומגישים לצד הסלסה.
הכנת? כאן מדרגים