מתכון קדירת בשר עם ארטישוק | השף הלבן

קדירת בשר עם ארטישוק

תבשיל קדירה של קוביות בקר, עם תחתיות ארטישוק, אפונה ויין לבן. שעתיים של בישול על האש ויש לכם ארוחה עשירה ומנחמת

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קדירת בשר עם ארטישוק

המרכיבים ל 4:

  • 1 מגש קוביות בקר לתבשילי קדירה "אדום אדום" (750 גרם)
  • 1 כף שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כוס יין לבן יבש
  • ½4 כוסות מים רותחים
  • 2 כוסות אפונה קפואה
  • 1 חבילה תחתיות ארטישוק חצויות של סנפרוסט (400 גרם)
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף מחוקה קורנפלור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים סיר עם שמן לחום גבוה, מוסיפים את קוביות הבשר לסיר ומטגנים עד להשחמה יפה של קוביות הבשר מכל הכיוונים (כ-5 דקות).

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מתבלים את קוביות הבשר במלח ובסוכר, מוסיפים יין וכוס מים רותחים.

  • 03.

    מביאים את התבשיל לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים בסיר מכוסה חלקית לקבלת בעבוע בינוני-קל כשעה.

  • 04.

    מוסיפים ארטישוק, אפונה ו-½3 כוסות מים רותחים. מכסים וממשיכים לבשל כשעה נוספת.

  • 05.

    מערבבים בקערית לימון, סוכר וקורנפלור ומוזגים לתבשיל תוך כדי ערבוב. מבשלים כ-2 דקות נוספות ומכבים.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 06.

    מאפשרים לתבשיל לנוח כ-1/2 שעה טרם ההגשה. מומלץ להגיש על מצע של אורז לבן.

הכנת? כאן מדרגים
(195)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.