עוף חמוץ מתוק עם ירקות
מתכון קל ומהיר לארוחת צהריים מעולה לילדים! עוף חמוץ מתוק מוקפץ עם פלפלים, ברוקולי, בצל ואפונה שהילדים ישמחו לזלול
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 3-4 מנות:
לחזה העוף:
- 1/2 קילו חזה עוף חתוך לקוביות
- 1 כוס קורנפלור
- לטיגון חצי עמוק: שמן קנולה
לירקות ולרוטב:
- 1 שקית (800 גרם) לקט להקפצה בסגנון תאילנדי "סנפרוסט"
- 1 כוס אננס מוקפא "סנפרוסט"
- 1/3 כפות חומץ
- 1 כף סילאן
- 1/3 כוס רוטב סויה
- 1 כפית שום גבישי
- 1 כף שמן שומשום
גודל תבנית: מחבת רחבה
הוראות הכנה:
-
01.
עוטפים את רצועות העוף בקורנפלור ומסננים מעודפים.
-
02.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את רצועות העוף עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
-
03.
מחממים מחבת רחבה ומניחים בה כף שמן שומשום ואת לקט הירקות. מערבבים כ-5-6 דקות ומוסיפים את העוף וקוביות האננס.
טיימר מופעל
-
04.
בקערית מערבבים סילאן, סויה, חומץ ושום גבישי ומזגים מעל הירקות והעוף, מערבבים ומגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים