עוף בתנור עם תפוחי אדמה – ארוחה חמה בהכנה קלה | השף הלבן

עוף בתנור עם תפוחי אדמה

מתכון שהוא ארוחה שלמה והכל בדקות ספורות ובקלות רבה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף בתנור עם תפוחי אדמה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • כרעיים עוף (ללא עור - לא חובה)
  • 2 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות קטנות
  • חצי בצל חתוך גס מאוד
  • עגבניות שרי (לא חובה)
לתיבול:
  • 2 כפות פפריקה
  • חצי כף גריל עוף
  • 1 כפית שטוחה של כמון
  • מעט פלפל שחור
  • קורט מלח
  • שום כתוש לפי הטעם - למי שאוהב. לא חובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את חומרי התיבול: 2 כפות פפריקה, חצי כף גריל עוף, 1 כפית שטוחה של כמון, מעט פלפל שחור, קורט מלח

  • 02.

     מחממים מראש תנור לחום הכי גבוה

  • 03.

     את תבנית האפייה מכסים עם נייר אלומיניום, ומעליו נייר אפייה.

  • 04.

    משמנים מעט , אבל ממש מעט את תבנית האפייה, כדי שלא יידבק. כף שמן תספיק ועם נייר סופג מורחים את השאר על נייר האפייה.

  • 05.

     חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות. מוסיפים את העוף, חוצים את עגבניות השרי ומפזרים מעל העוף ומכניסים לתנור.

הכנת? כאן מדרגים
(1934)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.