כריכי פוקצ'ה עם חזה עוף צלוי | השף הלבן

כריכי פוקצ'ה עם חזה עוף צלוי

כריך בפוקצ'ה עם חזה עוף ותוספות טעימות שהוא ארוחה נפלאה

מאת: פאני רבינוביץ'
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריכי פוקצ'ה עם חזה עוף צלוי
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'

המרכיבים ל6:

  • חבילה פוקצ'ה מעדנות מקמח מלא
  • שמן זית
  • 2 שקיות רוזמרין ומלח שמצורפות
  • 2 חזות עוף פרוסים דק לשניצלים
  • 2 כפיות תערובת תיבול איטלקי (אם אין מכינים תערובת ממלח, פלפל שחור, אורגנו יבש, טימין יבש, רוזמרין יבש, פפריקה מתוקה, פפריקה מעושנת, פתיתי צ'ילי – 1/4 כפית מכל תבלין)
  • מיץ מלימון אחד
  • ממרח פסטו אוליביה
  • ממרח עגבניות מיובשות אוליביה
  • עלי בזיליקום טריים (אופציונלי)

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים 1/4 כוס שמן זית עם תערובת תיבול איטלקי ומיץ לימון. מוסיפים את חזות העוף ומשרים למשך שעה, מכוסה, במקרר.

  • 02.

    מחממים תנור ל-200 מעלות. מעבירים את העוף לתבנית (ללא נוזלי המשרה) ואופים במשך 10 דקות. הופכים את הנתחים ואופים כחמש דקות נוספות (אם לא בטוחים שהחזה מוכן לוקחים סכין חדה וחותכים במרכז הנתח הכי עבה ובודקים), מוציאים מהתנור ומניחים בצד עד להרכבת הכריך.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    אופים את הפוקצ'ות לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה.

  • 04.

    נותנים לפוקצ'ות להצטנן לפני שפורסים אותן. כל פוקצ'ה חותכים לשלוש וכל שליש פורסים.

  • 05.

    מורחים צד אחד בממרח עגבניות מיובשות וצד שני בממרח פסטו, מניחים מעל חזה עוף ועלי בזיליקום טריים, סוגרים את הכריך ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)