טורטיה במילוי בשר טחון עם פטריות ובצל
טורטיה במילוי בשר טחון פטריות ובצל
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12:
- 1 ק"ג בשר טחון
- בצל גדול 1
- פטריות שימורים אפשר אחת גדולה או שתיים קטנות
- חבילת טורטיות של "וילי פוד"
- רוטב צ'ילי מתוק וחריף
- מלח
- פלפל שחור
- טיפה כורכום
- פפריקה מתוקה
הוראות הכנה:
-
01.
מזהיבים בצל מוסיפים פפריקה עם מעט מים ואז מוסיפים את הבשר ומפרקים אותו בעזרת כף מוסיפים מלח פלפל שחור ואת הכורכום ואת הצ'ילי החריף ומבשלים כ-30 דק'אז מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד בערך 5 דק'.
-
02.
מורידים את הסיר מהגז לוקחים מחבת וכשהיא חמה שמים עליה את הטורטיה שתתחמם כדי שלא תתפרק בעת הקיפול 3 שניות מכל צד.
-
03.
לוקחים את הטורטיה מורחים עליה צ'ילי מתוק ועל זה מוסיפים את הבשר וסוגרים.
-
04.
בתאבון!
-
05.
נ.ב-ניתן לחמם כל הפלטה בשבת או בתנור על חום 250 למשך 5 דק' או לפי הצורך.
הכנת? כאן מדרגים