מתכון לטורטיה במילוי בשר טחון עם פטריות ובצל | השף הלבן

טורטיה במילוי בשר טחון עם פטריות ובצל

טורטיה במילוי בשר טחון פטריות ובצל

מאת: שירן חדד
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טורטיה במילוי בשר טחון עם פטריות ובצל

המרכיבים ל 12:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • בצל גדול 1
  • פטריות שימורים אפשר אחת גדולה או שתיים קטנות
  • חבילת טורטיות של "וילי פוד"
  • רוטב צ'ילי מתוק וחריף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • טיפה כורכום
  • פפריקה מתוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מזהיבים בצל מוסיפים פפריקה עם מעט מים ואז מוסיפים את הבשר ומפרקים אותו בעזרת כף מוסיפים מלח פלפל שחור ואת הכורכום ואת הצ'ילי החריף ומבשלים כ-30 דק'אז מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד בערך 5 דק'.

  • 02.

    מורידים את הסיר מהגז לוקחים מחבת וכשהיא חמה שמים עליה את הטורטיה שתתחמם כדי שלא תתפרק בעת הקיפול 3 שניות מכל צד.

  • 03.

    לוקחים את הטורטיה מורחים עליה צ'ילי מתוק ועל זה מוסיפים את הבשר וסוגרים.

  • 04.

    בתאבון!

  • 05.

    נ.ב-ניתן לחמם כל הפלטה בשבת או בתנור על חום 250 למשך 5 דק' או לפי הצורך.

הכנת? כאן מדרגים
(1761)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.