מתכון חזה עוף ואורז (בחש) | השף הלבן

חזה עוף ואורז (בחש)

מנת בחש עשירה באורז וחזה עוף

מאת: רויטל עזרא
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
חזה עוף ואורז (בחש)

המרכיבים ל מנות 6:

  • 2 בצל
  • חזה עוף חתוך לקוביות
  • 4 כוסות אורז
  • 2 חבילות כוסברה קצוצה
  • כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית
  • 7 ורבע כוסות מים רותחים

הוראות הכנה:

  • 01.

     חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בשמן זית.

  • 02.

    כשהבצל כמעט משחים מוסיפים את החזה ומטגנים עם הבצל כחמש דקות עד שהחזה נהיה לבן.

  • 03.

    מתבלים עם הרבה כורכום מלח ופלפל שחור.

  • 04.

    מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה כחמש דקות.

  • 05.

    לאחר הרתיחה מוסיפים את הכוסברה ומערבבים.

  • 06.

    לאחר מכן שמים את האורז ומבשלים עם מכסה סגור עד שכל המים מתאדים.

  • 07.

    לאחר האידוי מנמיכים את האש ושמים מגבת בין הסיר למכסה ומבשלים עוד כ-5-10 דקות. מגישים עם סלט עגבניות ובצל.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(44)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.