המבורגר קלאסי בסגנון ביתי | השף הלבן

המבורגר

ההמבורגר הוא מנה אהובה מאוד/ אנחנו שמחים להגיש לכם מתכון להמבורגר קלאסי ביתי, המבורגר עסיסי כמו של מסעדה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
איך מכינים המבורגר אמתי בבתי?

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 600 גרם בשר בקר טחון טרי, מנתח של צלעות או צוואר
  • 1 בצל לבן בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כף רוטב ברביקיו
  • פלפל שחור
  • מלח ים
  • 1 פרוסה לא עבה של לחם לבן ללא קרום, מושרית וספוגה במעט במים.
  • שמן קנולה
  • 4 לחמניות המבורגר
  • 2 עגבניות
  • חסה
  • 1 בצל סגול פרוס
  • 1 מלפפון חמוץ פרוס
  • רטבים שאוהבים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים במחבת כף שמן קנולה ומטגנים את הבצל הלבן לצבע זהוב. מעבירים למסננת להוצאת עודפי השמן.

  • 02.

    מערבבים היטב בקערה את בשר הבקר, הבצל המטוגן (ללא השמן), השום הכתוש, כף רוטב ברביקיו, קורט פלפל שחור, 2 קורט מלח והלחם הלבן.

  • 03.

    מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן קנולה לחום בינוני.

  • 04.

    מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים פחוסים מהבשר (ברוחב הלחמנייה)-ומשטחים להמבורגר עבה.

  • 05.

    צולים כ-3 דקות מכל צד מומלץ לצלות לרמת מדיום, כמובן שניתן לצלות יותר, לפי הטעם.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 06.

    מחממים בטוסטר אובן את לחמניות ההמבורגר.

  • 07.

    את הירקות חותכים לפרוסות.

  • 08.

    על תחתית כל לחמניה מורחים מה שאוהבים:מיונז, קטשופ, חרדל וכו'.

  • 09.

    מעל מניחים קציצת המבורגר ומעל עורמים חסה, עגבניה, פרוסות בצל סגול ומלפפון חמוץ.

  • 10.

    מעל מזלפים רוטב אלף האיים סוגרים ומגישים חם.  

הכנת? כאן מדרגים
(763)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.