בוריטו עוף
תוספת בסגנון מקסיקני לכל ארוחה
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2 מנות:
- 100 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
- 1 פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות
- חצי בצל לבן חתוך לרצועות
- 1 כף שמן
- 30 גרם ממרח אבוקדו
- 2 טורטיות קמח גדולות (טורטייה זה כמו לאפה מקסיקנית דקה- ניתן לקנות בחנויות המזון האתניות)
- מלח לפי הטעם
- כמון לפי הטעם
- חצי כף סלסה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את השמן במחבת. מזהיבים את הפלפל האדום והבצל. מוסיפים את חזה העוף, מתבלים במעט כמון ומלח ומטגנים עד הזהבה.
-
02.
את הטורטיות מחממים על מחבת חמה (לריכוך והוספת אלסטיות). מורחים במרכז הטורטייה מעט ממרח אבוקדו, מוסיפים מתערובת הירקות והעוף המטוגן ומגלגלים.
-
03.
חוצים את הטורטייה המטוגנת לשתיים, מגישים עם סלסה עגבניות.
הכנת? כאן מדרגים