מתכון בוריטו עוף | השף הלבן

בוריטו עוף

תוספת בסגנון מקסיקני לכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בוריטו עוף

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 100 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 1 פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות
  • חצי בצל לבן חתוך לרצועות
  • 1 כף שמן
  • 30 גרם ממרח אבוקדו
  • 2 טורטיות קמח גדולות (טורטייה זה כמו לאפה מקסיקנית דקה- ניתן לקנות בחנויות המזון האתניות)
  • מלח לפי הטעם
  • כמון לפי הטעם
  • חצי כף סלסה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמן במחבת. מזהיבים את הפלפל האדום והבצל. מוסיפים את חזה העוף, מתבלים במעט כמון ומלח ומטגנים עד הזהבה.

  • 02.

    את הטורטיות מחממים על מחבת חמה (לריכוך והוספת אלסטיות). מורחים במרכז הטורטייה מעט ממרח אבוקדו, מוסיפים מתערובת הירקות והעוף המטוגן ומגלגלים.

  • 03.

    חוצים את הטורטייה המטוגנת לשתיים, מגישים עם סלסה עגבניות.

הכנת? כאן מדרגים
(109)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.