קרפצ'יו סלק עם פיראוס בולגרית
מתכון לקרפצ'יו סלק מרענן וקליל עם פיראוס בולגרית 5%
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
מרכיבים:
- 3 סלקים גדולים
- חצי חבילה של בולגרית 5% פיראוס
- שמן זית
- חומץ בלסמי מצומצם
- מלח גס
- חופן אגוזי מלך גרוסים
- חופן עלי רוקט
- 5-7 עלי נענע
- כף סילאן
הוראות הכנה:
-
01.
מקלפים את הסלקים ומורידים את הקצוות בעזרת סכין חדה.
-
02.
פורסים בעזרת מנדולינה לפרוסות דקות- שקופות. ניתן לבצע את הפעולה הזו גם עם סכין חדה, בזהירות.
-
03.
את פרוסות הסלקים מסדרים על הצלחת אחד על השני בצורת ספירלה.
-
04.
מזלפים מעל שמן זית, חומץ בלסמי מצומצם וסילאן.
-
05.
מפזרים מעט מלח גס.
-
06.
מפוררים מעל את פיראוס בולגרית 5% באופן חופשי.
-
07.
מפזרים עלי רוקט ונענע, אגוזי מלך גרוסים ולבסוף ניתן להוסיף לזלף שוב מעט סילאן.
-
08.
מגישים עם טוסטונים בצד.
הכנת? כאן מדרגים