קרפצ'יו סלק עם פיראוס בולגרית | השף הלבן

קרפצ'יו סלק עם פיראוס בולגרית

מתכון לקרפצ'יו סלק מרענן וקליל עם פיראוס בולגרית 5%

מאת: עדי קלינגהופר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרפצ'יו סלק עם פיראוס בולגרית

המרכיבים ל4:

מרכיבים:
  • 3 סלקים גדולים
  • חצי חבילה של בולגרית 5% פיראוס
  • שמן זית
  • חומץ בלסמי מצומצם
  • מלח גס
  • חופן אגוזי מלך גרוסים
  • חופן עלי רוקט
  • 5-7 עלי נענע
  • כף סילאן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים את הסלקים ומורידים את הקצוות בעזרת סכין חדה.

  • 02.

    פורסים בעזרת מנדולינה לפרוסות דקות- שקופות. ניתן לבצע את הפעולה הזו גם עם סכין חדה, בזהירות.

  • 03.

    את פרוסות הסלקים מסדרים על הצלחת אחד על השני בצורת ספירלה.

  • 04.

    מזלפים מעל שמן זית, חומץ בלסמי מצומצם וסילאן.

  • 05.

    מפזרים מעט מלח גס.

  • 06.

    מפוררים מעל את פיראוס בולגרית 5% באופן חופשי.

  • 07.

    מפזרים עלי רוקט ונענע, אגוזי מלך גרוסים ולבסוף ניתן להוסיף לזלף שוב מעט סילאן.

  • 08.

    מגישים עם טוסטונים בצד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)