קרפצ'יו סלק עם פיראוס בולגרית - השף הלבן

קרפצ'יו סלק עם פיראוס בולגרית

מתכון לקרפצ'יו סלק מרענן וקליל עם פיראוס בולגרית 5%

מאת: עדי קלינגהופר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרפצ'יו סלק עם פיראוס בולגרית

המרכיבים ל 4:

מרכיבים:
  • 3 סלקים גדולים
  • חצי חבילה של בולגרית 5% פיראוס
  • שמן זית
  • חומץ בלסמי מצומצם
  • מלח גס
  • חופן אגוזי מלך גרוסים
  • חופן עלי רוקט
  • 5-7 עלי נענע
  • כף סילאן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים את הסלקים ומורידים את הקצוות בעזרת סכין חדה.

  • 02.

    פורסים בעזרת מנדולינה לפרוסות דקות- שקופות. ניתן לבצע את הפעולה הזו גם עם סכין חדה, בזהירות.

  • 03.

    את פרוסות הסלקים מסדרים על הצלחת אחד על השני בצורת ספירלה.

  • 04.

    מזלפים מעל שמן זית, חומץ בלסמי מצומצם וסילאן.

  • 05.

    מפזרים מעט מלח גס.

  • 06.

    מפוררים מעל את פיראוס בולגרית 5% באופן חופשי.

  • 07.

    מפזרים עלי רוקט ונענע, אגוזי מלך גרוסים ולבסוף ניתן להוסיף לזלף שוב מעט סילאן.

  • 08.

    מגישים עם טוסטונים בצד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.