סלט תפוח אדמה, אפונה, נענע ובולגרית ברוטב יוגורט | השף הלבן

סלט תפוח אדמה קייצי עם אפונה, נענע ובולגרית

אם אתם חובבי סלטי תפוחי אדמה, אל תפספסו את זה! מתכון לסלט נפלא שאפשר לקחת לפיקניק ללא מיונז

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תפוח אדמה קייצי
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6:

  • 1 שקית (700גרם) תפוחי אדמה למיקרו מוכנים לפי הוראות היצרן
  • 1 כוס אפונה "סנפרוסט", מופשרת
  • 1/2 בצל סגול פרוס דק
  • 150 גרם בולגרית 5% "פיראוס", מפוררת
  • 1/4 כוס נענע קצוצה דק
לרוטב:
  • 1/2 כוס יוגורט עיזים תנובה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית חרדל
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את מרכיבי הרוטב לצנצנת ומשקשקים היטב.

  • 02.

    חוצים את תפוחי האדמה ושמים בקערה עם יתר מרכיבי הסלט.

  • 03.

    יוצקים רוטב ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.