סלט תפוחי אדמה וגבינת פטה כבשים
סלט נהדר בריא ומהיר להכנה!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל4:
- 3-4 תפוחי אדמה מבושלים/ מאודים/ אפויים, קלופים ופרוסים
- 3-4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק
- 2 מלפפונים חמוצים, פרוסים
- 150 גרם גבינת פטה כבשים 5% של פיראוס, מפוררת
- 2 ביצים קשות, קצוצות גס
לרוטב:
- 1 כפית חרדל משובח
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל גרוס טרי, לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה גדולה, מניחים את כל רכיבי הסלט ומערבבים היטב.
-
02.
מניחים את כל רכיבי הרוטב בקערה קטנה או צנצנת ומערבבים היטב. יוצקים את הרוטב לסלט, מערבבים היטב ומגישים מיד.קלוריות: 251 למנה | נקודות שומרי משקל:
-
03.
5 למנה
הכנת? כאן מדרגים