מתכון סלט תפוחי אדמה במיונז | השף הלבן

סלט תפוחי אדמה במיונז

סלט עשיר של תפוחי אדמה במיונז, מומלץ בכל שולחן לשבת

מאת: עדינה סלובנרקי
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תפוחי אדמה במיונז

המרכיבים ל 6 סועדים:

  • מלפפונים חמוצים(לפי הכמות שאתם אוהבים)
  • 3 ביצים קשות
  • מיונז(לפי הכמות שאתם מרגישים שצריך)
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים
  • 2 גזרים גדולים תכונים
  • אפונה( לא חובה רק מי שאוהב)
  • מלח.

הוראות הכנה:

  • 01.

     חותכים את המלפפונים לדקים כמה שאפשר.

  • 02.

    חותכים את הביצים הקשות לקובית קטנות.

  • 03.

    טוכנים את 2 הגזרים.

  • 04.

    חותכים לקוביות קטנות את תפוח האדמה.

  • 05.

    אפונה(אופציה)

  • 06.

    מיונז לפי הכמות שאתם אוהבים.

  • 07.

    מערבבים את הכל, ומוסיפים קצת מלח.  

הידעת?

המטבח הרוסי תרם לא מעט לקולינריה המקומית שלנו פה בארץ. החל במרק הבורשט המוכר, דרך האיקרה הפופולרית ועד קינוח הקומפוט המפורסם. אולם אם יש מנה אחת שבאמת חדרה למטבח הישראלי, עד לרמה שהרבה מאוד אנשים אפילו לא מודעים לכך שמדובר במנה מהמטבח הרוסי, היא ללא ספק סלט תפוחי אדמה במיונז. ניתן למצוא אותו בכל מקום - החל בפלטת מזטים גדולה במסעדה מזרחית ועד בסעודה חגיגית עם כל המשפחה. במיוחד לכבוד החגים, הבאנו לכם מתכון מפנק של סלט מיונז עם תפוחי אדמה, אפונה וגזר בטעם של עוד. זה הזמן להתחבר קצת שוב לשורשים הרוסיים שלנו.

הכנת? כאן מדרגים
(79)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.